Příběh značky Bula aneb norská móda s tropickými kořeny

Čepice, rukavice, ale i ponožky nebo teplé spodní prádlo – to vše v podání norské značky Bula doslova hýří barvami! A není divu, když toto praktické a funkční oblečení do zimy má svoje kořeny na tropickém ostrově Fidži. A jak je to možné?

Příběh značky Bula nemá žádné srdceryvné jádro o opuštěném černošském sirotkovi, který se usadil v cizí zemi a prorazil díky neutuchající píli. Jeho sdělení je prostší, jednodušší, ale přesto neméně fascinující. Celá historie se začala psát v roce 1983, kdy se dva nadšenci během svého pobytu na Fidži nechali unést místní přátelskou atmosférou a láskou k životu a přetavili známý pozdrav Bula Bula přející skvělý život, zdraví a štěstí do základů nové designové značky, jež se rozhodla vnést živé a neotřelé módní trendy do praktické ale nudné šedi funkčního oblečení.

Bula Bula pro život

Během následujících třiceti let prodělala značka Bula mnohé změny, ale nastíněné hodnoty se proplétají její produkcí jako výrazná červená nit až do současnosti. Své fanoušky oblečení značky Bula okouzlilo především jedinečným mladistvým designem plným barev, který se objevuje i tam, kde bychom to nečekali – například na ponožkách nebo spodním prádle. Žít šťastný život totiž musíte především vy, proč si tedy hned po ránu nezvednou náladu vesele mrkajícím prádlem a pak s chutí vyrazit za zdoláním dalších nových výzev?

Vlajkovou lodí značky Bula jsou ale nápadité kulichy a čepice, které perfektně sedí a udrží vás v teple při jakékoliv činnosti od lyžování či sáňkování s dětmi až po poklidnou procházku zimní přírodou. Použití funkční materiály rychle odvedou vlhkost o pokožky, takže budete neustále v suchu a pohodlí a veselé barvy potěší nejen vás, ale i všechny kolemjdoucí. V čepicích Bula navíc budete vypadat jednoduše šik.

Kromě slušivých pokrývek hlavy patří do sortimentu značky Bula i sportovní oblečení, funkční spodní prádlo, boxerky, ponožky, rukavice a další zimní doplňky, určené pro malé i velké milovníky zimní zábavy a nápadité módy.

 

Za značkou Bula nemusíte do Norska

I když se všechny tyto krásné a stylové kousky vyrábějí v Norsku, díky e-shopu Norskámóda.cz je můžete pohodlně zakoupit i u nás. Každý rok se objevují čerstvé vzory v rozmanitých stylech a stále nové a nové kombinace barev, díky nimž váš šatník pro zimní radovánky nikdy nebude nudný a fádní. Norskámóda.cz tyto trendy hlídá za vás, takže vám skutečně nic neunikne. Inspirujte se Bulou a začněte žít skvělý, zdravý a šťastný život už teď. Nevlídné počasí venku už vám v cestě stát nebude, Bula je totiž vynikajícím společníkem pro jakoukoliv outdoorovou aktivitu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *