Slávka Macuraková

Slávka Macuraková je ambasadorkou norských značek Bergans a Devold na Slovensku. Slávka se najde snad v každém sportu. Ráda lyžuje, jezdí na skialpech, na lodi. Ráda běhá se svým čtyřnohým retrívrem a poznává krásy světa.

Dlouho žila v Rakousku a v současné době žije v Tatrách. Jako první žena je čekatelkou u Horské služby!

 

 

 

 

Recenze dámského Merino trika Devold Tuvegga

Tuvegga je pro mě neodmyslitelnou součástí výbavy při chladných větrných dnech, především na skialpech. Používám ji už druhou sezónu a zatím jsem nenašla nic lepšího.

 

 

Po výšlapu stačí tričko otočit zevnitř ven a hned zahřeje sušší stranou. Největší plus však vidím v kapuci, která se mi velmi osvědčila při každé větrné túře. Nemusím natahovat nákrčníky na krk, ani čepici na hlavu, stačí nasadit kapuci a v teple je nejen hlava, ale i krk a hrdlo. Jsou chráněné před chladem a větrem. Kapuce dokonale sedí i na hlavě i na krku, nikde přes ní neprofukuje, ochrání i bradu a ústa, perfektně sedí pod horolezeckou přilbou. Za mě nejlepší tričko, jaké jsem kdy od Devoldu při sportu použila.

 

 

 

 

Milovnicí zimních sportů je naše ambasadorka Slávka Macuráková, záchranářka, průvodkyně a pořádná horalka. V Alpách, na ski-alpech, přešla několik ledovců, nastoupala 5200 metrů a vystoupala na vrchol Wildspitze (3770m). Na svou péřovou bundu od Bergansu  a spodního Merina oblečení, Devold Tuvegga, nedá v zimě dopustit.