Nová zimní kolekce Kari Traa je tady!

Konec letních tropů, barevné listí, ranní mlhy, déšť…

…a nová kolekce Kari Traa.

To jsou znamení, že přichází podzim a zima.

Zapomeň na všechno, na co jsi byla u Kari Traa zvyklá, protože nadcházející kolekce je úplně jiná, než jakákoli předchozí. Ano, stále ti nabízí osvědčené produkty z minulých let i spoustu novinek a to všechno v krásných barvách.

Ale přeci jen trochu jinak.

Maximální funkčnost a jedinečný styl v jednom

Už na první pohled je jasné, že se holkám z Kari Traa opět podařilo něco, co ocení každá žena, jejíž srdce bije pro sport, ale ví, že někdy chce nebo musí být za dámu nebo už se třeba necítí na bláznivé barvy.

I letos ti Kari Traa nabízí produkty ze špičkových materiálů s perfektními střihy, které lichotí ženské postavě. To vše ale v nových barvách, které si prostě okamžitě zamiluješ! Moderní rezaváveselá zelenátmavá vínová a modránebo nadčasová šedá. Nádherné podzimní barvy inspirované přírodou pro každou ženu.

Pro všechny ženy a dívky, které chtějí nejenom při sportu ukázat, že jejich srdce patří Kari Traa je tu opět kolekce Active Wear.

Kolekce inspirovaná sportovním a urban stylem ti nabízí kousky, které využiješ do práce, do školy i ve volném čase. Pohodlné a přitom ženské střihy si zamiluješ a hlavně budeš originální!

 

Osvědčené stálice i úžasné novinky

Kari Traa ti ale letos nabízí i rekordní množství novinek! Ať už jsou to nové kabáty a parky, mikiny na sport či běžné nošení, nové modely legín nebo naprosto dokonalé základní vrstvy. Slibujeme ti, že letos opravdu nebudeš vědět co dřív a seznam pro Ježíška můžeš začít dělat raději hned.Jsou kousky, které jsou dokonalé bez ohledu na to, co je zrovna v módě. Právě proto ti nadcházející kolekce přináší některé tvé oblíbené legíny, mikiny i trička, které sis zamilovala v minulých letech, v nových barvách.

Vybírej na našem e-shopu!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *