Nová kolekce We Norwegians ve znamení moře a darů přírody

We Norwegians je mladá norská značka, která si teprve vyšlapuje cestu do povědomí české veřejnosti. Vychází a inspiruje se v přírodě stejně tak, jako tradičnější norské značky. We Norwegians si ale více hraje s vlněnými přízemi a přidává také hedvábí a kašmír. Výsledkem je nejluxusnější vlněné oblečení, které je nesmírně příjemné na těle a jde o kousky, které nebudete chtít sundat od jara do léta. Návrhářka, Tove Grane, vplétá do oděvů lásku k moři a je patrný krásný italský design i velice slušivé střihy.

Vlněná vesta a bunda Myrken Lavalan We Norwegians

Neobvyklý luxus i prvotřídní funkčnost

Oblečení od We Norwegians je zcela jedinečné. Jaké jiné oblečení můžete vzít jeden den do divadla nebo velkolepou společenskou akci a druhý den třeba na golf, na loď nebo na horskou túru? Nová jarní kolekce je inspirována italskou módou a bretaňským proužkem. Do oblečení jsou všité luxusní zlaté detaily, jako zlaté zipy, běžce. Prvotřídní barvy nikdy nezešednou a jsou velmi jasné. Na první pohled i dotek jde o luxus a eleganci. Na druhé straně je oblečení dokonale funkční, protože zachovává všechny technické vlastnosti vlny. Nemačká se, má antibakteriální vlastnosti a odolává zápachu.  Obvykle postačí, když je jen vyvětráte. Je díky tomu vhodné na cestování a prakticky pro jakoukoli volnočasovou příležitost. Moderátoři cestovního seriálu Bedekr procestovali v oblečení We Norwegians celé Chorvatsko. 

Ideální do rozmarného jara

Díky termoregulačním schopnostem Merino vlny vám nebude v oblečení We Norwegians horko ani zima. To je ideální pro jarní proměnlivé počasí s chladnými až mrazivými rány a teplými podvečery. Sáhněte po lehkých svetřících, vlnou zateplených vestách nebo bundách. Nechybí ani nabídka oblečení pro nekonečné domácí pohodlí, kterou nabízí kolekce Tind. Vyberte si extra jemné a neuvěřitelně pohodlné ležérní tepláky, kraťasy nebo mikiny, ve kterých se budete cítit komfortně, a přitom budete stylová.

Zajímáte se o přírodu, o dění kolem sebe, o materiály, jaké dáváte na svou pokožku? Pak We Norwegians je to pravé pro vás. Je vyrobené ze 100% přírodních materiálů. Extra jemná vlna je zdravá k pokožce, je vhodná na  jemnou, suchou a problematickou kůži. Výroba je ekologická a ekologická je i údržba. Protože se oblečení nemuchlá, nežehlíme jej. Protože je oblečení antibakteriální a nezasmrádne, pereme jej méně. Necháváme častěji vyvětrat na čerstvém vzduchu. Protože chceme zachovat přirozené vlastnosti vlny, pereme jej ve 100% přírodním lanolínu na vlnu. Používáme například Biowash na vlnu. Šetříme také prací cykly. O oblečení pečujeme s láskou, s jakou pečuje o naše zdraví a o naši krásu. 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *