Nová kolekce Kari Traa pro podzim a zimu 2017/18

Celebrate Yourself!

Krásné barvy, špičkové materiály a pohodlné střihy, které sednou každé ženě. Představujeme ti novou kolekci Kari Traa pro období podzim a zima 2017/18, vytvořenou pro holky od holek.

 

Perfektní střihy a jedinečné barvy

Ať už jsi milovnice městské módy, lyžařských či outdoorových kousků nebo tréninkového oblečení pro fitness a jógu, Kari Traa ti přináší perfektně propracované střihy, naprosto jedinečné barevné kombinace, ty nejlepší materiály a naprosto vychytané detaily u každého produktu.

Nová kolekce nabízí příjemné podzimní barvy, ale i oblíbenou růžovou a modrou. Ať už je to parka v moderní hořčicové, základní vrstva v nadčasové slézové nebo legíny s abstraktními vzory v námořnické modři, budeš hvězdou při každém tréninku.

Od základu po detail

Základem zimní kolekce je první vrstva z merino vlny, kde naprosto nepřehlédnutelnou novinkou je řada Åkle ze 100% super jemné merino vlny. Vzor vychází z norských tradic a je přitom exkurzem do budoucích trendů.

Podzimní a zimní parky tě nadchnou svým střihem, materiály a vypracovanými detaily, ve kterých budeš nepřehlédnutelná. Kari Traa zároveň bourá mýty o nudném a neforemném termoprádle.

 

Abys mohla svůj styl odladit do posledního detailu, vzory se opakují napříč celou kolekcí. Ve vzoru Åkle tak můžeš mít k základní vrstvě také rukavice, čepici, čelenku, nákrčník nebo mikinu.

 

Jedinečné sportovní podprsenky

Naprostou špičkou je značka Kari Traa v oblasti dámských podprsenek. Už nemusíš volit mezi pohodlím a úžasným designem, Kari Traa to vyřešila za tebe!

Oproti jiným typům musí sportovní podprsenka poskytnout vyšší podporu prsou. Její konstrukce je silnější a tím, v porovnání s běžnými podprsenkami, snižuje pohyb prsou až o polovinu a zvyšuje pohodlí při tréninku.

 

Protože každý kilometr se počítá

Střihy Kari Traa jsou tak důmyslné, že nenápadně formují postavu, vyzdvihují ladné ženské křivky a naopak potlačují to, co žádná žena nechce zbytečně ukazovat. Kari Traa tě nenutí být nejlepší a nejrychlejší nebo překonávat vlastní limity. Kari chce, aby ses cítila silná, šťastná a zdravá. Protože každý kilometr se počítá a důležité je užít si každý okamžik s úsměvem.

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *