Nová kolekce Kari Traa podzim/zima

Kolekce podzim/zima je ve znamení NÁVRATU K PŘÍRODĚ

Nechceme tím říci, že předešlé kolekce by o tom nebyly, ale zaměřili jsme se více na pobyt v přírodě a život ve městě a s tím i související činnosti.

Plánování této kolekce bylo poněkud jiné než u předešlých. Možná se vám to bude zdát směšné nebo ironické, ale tentokrát jsme opustili naši rodnou zemi a vydali jsem se do Skotska, kde jsme si pronajali auto a jeli na skotskou vysočinu hledat dobrodružství a nasát tamní atmosféru.

Vyzkoušeli jsme si stanování ve volné přírodě, ledolezení, poté jsme podnikli pár náročných túr do hor a ve finále jsme strávili jednu noc na starém skotském hradě.

Bylo to pro nás velice přínosné a zajímavé, protože jsme zakusili spoustu nových aktivit, ale i samotné lenošení a pobyt v malebné přírodě byl další částí naší výpravy, které nelze opomenout.

Viděli jsme úžasné přírodní scenérie a úkazy a zažili pocit tzv. nejhlasitějšího mlčení, které vám poskytne jen pobyt v přírodě.

Během našeho pobytu v divočině jsme se snažili při každé aktivitě vcítit do našich zákaznic, do jejich pocitů a potřeb, abychom pak mohli toto vše přenést do nové kolekce.

 

Cílem pro tuto kolekci jsou

ŽENY A DÍVKY V ABSOLUTNÍM SOULADU S PŘÍRODOU.

Jedná se o širokou škálu sportů a celkového pobytu v přírodě od stanovÁní, trampování po náročnější endorfinové aktivity jako je ledolezení apod.

Trávení volného času venku a v přírodě získává čím dál větší rozměr, protože zde nabíráme novou sílu a energii, která nám pomáhá vyčistit si hlavu od každodenních starostí jako je práce, elektronika, domácí povinnosti, … a to vše jen díky tomu, jaké pocity ve vás sama příroda a pobyt na čerstvém vzduchu vyvolávají.

Je to něco, co vás znovu nabije a dodá vám ztracenou energii.

 

Po návratu z tohoto výletu jsme si položili důležitou otázku:

Jak spojit tyto dva světy:
přírodu a pobyt ve městě v jednu multifunkční kolekci.

A tak jsme pro vás všechny ženy a dívky vytvořili nejlepší oblečení, ve kterém můžete trávit čas jak ve městě, tak v přírodě (v jednom oblečení) a to v oblečení Kari Traa.

  • Barvy

Pastelové podzimní barvy jsou převzaty z barev podzimu.

  • Měkké materiály

V kolekci jsou zastoupeny hodně pleteniny, merino, fleece, samet.

  • Dotek přírody

Na vzorek a potiscích jsme použili hodně zemitých barev, obrazy květů a ptáků.

  • Potisky

Hlavní inspirací je příroda a tak veškeré tvary a vzory vychází z ní.

  • Atmosféra, prostředí bez města a techniky 

Pocit nostalgie a života bez komplikací, nehektičnost.

  • Stylově a pohodlně z práce rovnou na víkend

V oblečení byste se měli cítit pohodlně bez ohledu na to, kterou činnost právě děláte – ať je to v kanceláři nebo venku.

 

Návrat do retra

Retro styl zakomponovaný do současnosti odkazuje na charakteristiky minulosti. Mnoho sportovních značek se nyní navrací k minulosti a přebírá různé zajímavé vzory, které v minulosti fungovaly a převádí je do současnosti a dává jim nový vzhled.

Z domácího rovnou do práce. Je zajímavé vidět městský trend inspirovaný sportovním oblečením. Vidíme zde proměnu streetwear na outdoor sportovní oblečení.

Péřové bundy, fleece mikiny, merino trika, batohy a outdoor boty nyní uvidíte i ve městě.

Funkční prvky jako součást image.

  • Dekorace a funkčnost:

Jako dekorace se používají oboustranné zipy, stuhy a reflexní prvky, které mají hlavně funkční detaily.

  • Barvy:

Exploze barev jako je červená, modrá, žlutá se vracejí zpět do hry.

  • Střihy:

Střihy ovlivňují 80. a 90. léta. Široká ramena a vytahané oblečení z 80. až po strohé a minimalistické oblečené z devadesátek.

Styling je mladý, svěží.
Naleznete neobvyklé a nezvyklé kombinace oblečení k osvěžení kolekce a looku.

OBJEV NOVOU KOLEKCI PODZIM/ZIMA 2019!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *