Nová kolekce KARI TRAA 2018

Tak jako každé jaro, i letos přichází Kari Traa s novou kolekcí. A letos je nová opravdu ve všech směrech! Zapomeňte na vše, na co jste byly od Kari Traa zvyklé a prohlédněte si nejenom nové produkty, módní a neodolatelné barvy, ale také naprostou pecku letošní sezony – Active Wear.

 

Oblíbené klasiky i vychytané novinky

V nové kolekci samozřejmě stále najdeš i některé své oblíbené kousky. Ty nejoblíbenější a osvědčené mikiny, trika i legíny, ti Kari Traa nabídne i letos. Ovšem v nových barvách! Moderní pastelové odstíny, naprosto neodolatelná modrá, která bude slušet každé ženě a květinové vzory jako hit letošního léta. To vše samozřejmě v kombinaci se špičkovými materiály a střihy, které jsou lichotivé k jakékoli postavě.

Na běh, trénink, jógu i volný čas

Pokud zapálené běžkyně v uplynulých kolekcích nenašly, co hledaly, tak letos naopak nebudou vědět, co vybrat. Nové běžecké kraťasy s vychytávkami, které oceníš i na těch nejdelších tratích, trička nebo třeba oblíbené čelenky do vlasů. Z kolekce na trénink budeš moct vybírat z několika slušivých legín i triček, které jsou nejenom funkční, ale samozřejmě odpovídají i novým módním trendům. A co víc! Spoustu kousků využiješ nejenom na jakoukoli sportovní aktivitu, ale uděláš v nich parádu i na procházce ve městě či na rande!

Naprostá novinka – Active Wear

Pro všechny ženy a dívky, které chtějí nejenom při sportu ukázat, že jsou zapálené Kari Traačky! Nová kolekce Active Wear, inspirovaná sportovním a urban stylem ti nabízí kousky, které využiješ do práce, do školy i ve volném čase a budeš vždy za hvězdu. Neuvěřitelně pohodlné, skvěle padnoucí a přitom stále ženské oblečení z dílny Kari Traa si zamiluješ a budeš opravdu originální.

Letošní kolekce je jiná. Jiná než dřív a jiná, než na co jsi zvyklá. A přitom stále stylová a ženská. Stále platí, že je to kolekce vytvořená ženou pro ženy. Pro všechny šťastnější, zdravější a krásnější ženy, které si umí užít každý okamžik, ať už sportovní nebo pohodový. Pro všechny ženy bez ohledu na věk, konfekční velikost či fyzickou kondici.

Podívej se na celou galerii;)

 

Celebrate Yourself!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *