Nová kolekce Devold podzim – zima 2019/2020 dorazila

Léto pomalu končí a brzy přivítáme podzim. Vrstvení oblečení je základem příjemného a komfortního pobytu v přírodě. Na chladné počasí se připravte – ať už vyrazíte do města nebo na hory, vybavte se oblečením Devold.

Barevný základ

Barvy, barvy a zase barvy. To je pojítko všech řad funkčního prádla Devold. Prověřené barvy z předešlých sezón jsou pro letošní podzim osvěženy modrými, fialovými a červenými odstíny odkazujícími na tropické ovoce, jasné nebe slunečného dne či zapadající slunce.

Řady Breeze a Hiking cílí na příznivce turistiky. Duo Active ocení příznivci všech zimních sportů a Expedition zahřeje i v nejchladnějších podmínkách.

Velikého rozšíření se dočkala nabídka funkčního prádla s norskými tradičními vzory. Modelová řada Vams se bude dámám líbit pro svůj velmi jemný úplet a kvůli vysokému pasu. V dámské řadě Alnes a pánské Islender hrají prim původní vzory, které Devold používal v prvopočátcích produkce. Zcela nová dámská řada Liadalsnipa překvapí neobvyklou kombinací atraktivních střihů a vzorů úpletu z velmi jemné vlny merino.

 

Vybarvená druhá vrstva

Lifestylová řada mikin Nibba, technická řada Egga i drtič mrazu – řada Tinden taktéž hrají barevnými tóny modrého nebe a podzimních květin. Barevnější jsou i všechny svetry Slogen a Svalbard. Oproti tomu s tradičními tmavšími odstíny a vzory nezklamou ostatní svetry Devold.

 

 

 

Jednička v inovacích vlny

Možná jste to nezaznamenali, ale Devold získal ocenění ISPO Award Winner 2017/2018 za převratný inovativní výrobek. Bunda Trollkyrkja Jacket má všechny vlastnosti obvyklých membránových bund, avšak je to čistě vlněná bunda. Důkazem, že žádný jiný výrobce s vlnou neumí tak, jako Devold je nové, zateplené provedení bundy Trollkyrkja. Vysokou tepelnou izolaci zajišťuje další oceněná inovace z dílny Devold – technický úplet Tinden Spacer.

Kvalita je na prvním místě

Oblečení Devold je unikátní nejen technologií výroby, kterou Devold zdokonaluje již přes 165 let, ale i v kvalitě samotné merino vlny. Austrálie, Tasmánie, Nový Zéland a Argentina jsou díky svému klimatu a přírodním podmínkám dokonalé oblasti pro chov merino ovcí. Právě jejich vlna je ta nejjemnější a nejkvalitnější. Díky systému Sheep to Shop s plnou sledovatelností původu vlny a dohledu nad každým krokem výrobního procesu je oblečení Devold tím nejkvalitnějším na světě. Funkční oblečení Devold zahrnuje nejen spodní prádlo, ale také trika s dlouhým rukávem, spodní kalhoty, ponožky, čepice i multifunkční šály. Užijte si jedinečné vlastnosti vlny v oblečení Devold z kolekce podzim – zima 2019/2020.

Celou novou kolekci Devold naleznete na našem webu!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *