Nová kolekce Devold pro jaro/léto 2019!

Kolekce Devold jaro/léto 2019

Příroda se vybarvuje po zimním období klidu. Devold je se svými vlněnými výrobky s přírodou v souznění. Vždyť vlna je přírodní materiál. Přimíchal jen svěží barvy, okořenil praktickými detaily a přináší skvělé oblečení pro turisty, cestovatele, dobrodruhy a všechny, kdo mají rádi přírodu a fandí vlně. Cíl může být ve městě i na horách. Devold bude vynikajícím parťákem všude.

Heroy – letošní pecka No.1

Řada Devold Heroy představuje lehké a velmi pohodlné dámské a pánské kalhoty a šortky. Příjemná tkanina kombinující vlnu merino se syntetikou činí kalhoty perfektně prodyšné a odolné pachům. Komfortní pružný střih neomezuje pohyb. Kalhoty jsou rychleschnoucí a udržují tělo ve skvělém mikroklimatu. Jasná volba pro všechny outdoorové aktivity.

Podívejte se na produkty řady Heroy.

Lifestyle – do města i na chalupu

Devold Lifestyle je řadou velice pohodlného sportovního oblečení pro každý den, kdy pohodlí a styl mají stejnou váhu. Kolekce Devold Lifestyle obsahuje dvě materiálové kategorie – lehké, slabé oblečení, které je díky ochlazujícímu efektu merino vlny s příměsi tencelu velice příjemné k nošení přímo na těle, a lehce teplejší oblečení ze 100% merino vlny. Pohodlná trička s potisky pro dospělé i děti, nové střihy dámských triček nebo vychytaná trička s dlouhým rukávem v nových barvách i vzorech potěší všechny. Návrháři z Devold si opět dali záležet. A povedlo se jim.

Podívejte se na produkty řady Lifestyle.

Příroda jako vrchol technologie

Funkčnost a praktičnost zaručí dokonalé a moderní materiály a jejich kombinace. Tencel je přírodní vlákno s vynikající prodyšností a odvodem vlhka, měkčí než hedvábí a chladivější než len. Merino vlna je také přírodní materiál s naprosto dokonalými vlastnostmi. Pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí, které jejich vlna chrání v drsných podmínkách Austrálie a Nového Zélandu.

Vlněné prádlo od Devold vám kromě pohodlí nabízí i funkční design, propracované detaily a mnoho možností použití. Výhody merino vlny oceníte právě v teplých měsících, kdy oceníte její prodyšnost a schopnost odvádět pot i v tropických teplotách. Funkční oblečení Devold zahrnuje nejen spodní prádlo, ale také trika s dlouhým rukávem, spodní kalhoty, ponožky, čepice i multifunkční šály.

166 let zkušeností

Již od roku 1853 se Devold věnuje zpracování vlny a výrobě oblečení do náročných klimatických podmínek.  Významní průzkumníci polárních oblastí a severomořští rybáři si Devold oblíbili pro odolnost a nepřekonatelný komfort. Více jak 160 let práce s vlnou dodává výrobkům tu nejvyšší možnou kvalitu. Užijte si zázrak přírody – jedinečné vlastnosti vlny – nová kolekce Devold jaro a léto 2019 je tady!

Objev celou novou kolekci Devold jaro/léto 2019!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *