Nová úžasná kolekce Devold 2023 zaujme designem i perfektní funkčností !

Devold je to nejlepší vlněné spodní oblečení do přírody i volný čas. Nikdy nezaspí dobu a každou sezónu si pro nás připraví něco nového. Ať už jde o barvy, vylepšené technologie materiálů, vylepšenou funkčnost. Letošní jaro – léto je ve znamení cyklistiky – silniční i horské, ale nejen to. Je plná barev a nových střihů. Osvědčený přírodní materiál je doplněný o funkční detaily, nové netradiční střihy i potisky triček, které budou vás i vaše okolí bavit. Pojďme se podívat na novinky! Ať už vyrazíte do města, do hor nebo i na dobrodružné expedice, Devold vás provede na všech cestách.

Začněme naprosto úžasnou vlněnou bombou roku 2023! Devold Klovstien je unikátní Merino kolekce speciálně vyvinutá pro potřeby cyklistů. Trička, jaká v Čechách ještě nebyla! Kolekce Klovstien je pletená ve velmi pohodlném volném střihu a je extra měkká. Látka je obohacena o přírodní tencel, díky kterému je látka elastická a vyniká ještě větší odolností. Na sponím lemu je integrovaný hadřík na čištění brýlí! Klovstien obstála při testování v Utahu, ve velkých vedrech. Termoregulační vlastnosti vlny způsobují, že se cyklisté nepřehřejí ve vedrech, zato v chladných dnech zahřeje. Cyklisté se hodně potýkají s teplotními rozdíly, kdy dojde k velkému přehřívání při stoupání do kopců a následují dlouhé sjezdy, kde hrozí prochladnutí. Devold Klovstien reaguje právě na tyto požadavky. Devold Klovstien je k dostání ve třech variantách – s dlouhým, krátkým i 3/4 rukávem. Překvapí krásným, maskáčovým designem, ale vybrat si můžete i jemný jednobarevný design. 

Letní běžecká kolekce Devold Running je naprosto dokonalá. V kolekci je zastoupena první i svrchní vrstva, čelenky, nákrčníky a ergonomické ponožky. Running je vytvořena tak, aby umožnila volný pohyb a přitom pohodlně obepínala tělo. Oblečení z kolekce nejen pro běh je velmi lehké a nabízí veškerý komfort – je prodyšné, rychleschnoucí, nepřejímá pachy a udržuje tělo v chladu a suchu. Bundy a vesty Devold Running jsou perfektním doplněním předchozí, cyklistické kolekce Devold Klovstien.

Pro tuto sezónu můžete zvolit osvědčenou černou barvu funkčních triček nebo se vybavit přírodně zelenou a sytě modrou s oranžovými prvky v Merino síťovině. Nově se v kolekci objevují prodloužené panely z Merino síťoviny pro ještě lepší odvod potu od těla,  větruvzdorné bundy a vesty opatřené strategickými kapsami a funkčními odvětrávacími panely. Nezbytností kolekce jsou doplňky v podobě návleků na předloktí a holeně. Nechybí ani ergonomické ponožky. Running je ideální řešení pro sport během teplých dní. Devold Running tak nyní představuje ucelený program oblečení pro aerobní sporty v teplém období. Můžete bez obav vyrazit na trénink a pak si třeba posedět s přáteli. O pohodlí a funkčnost se stará materiál z kombinace merino vlny a tencelu. Devold Running není jen parťák pro sport, ale určitě nebudete chtít Running sundat po celé léto.

Devold Keipen je outdoorová kolekce pro horskou turistiku, lezení, ale i volný čas. Jde o velmi příjemné Merino košile a outdoorové Merino kalhoty. Košile je jedinečnou a dokonalou novinkou ve světě vlny. Krásnáhřejivávelmi jemná a příjemná košile, která vyžaduje minimální péči. Řekněte sbohem žehlení a častému praní. Nejlepší vlastnost vlny je, že se nemačká a je odolná vůči zápachu. Pořiďte si košili vhodnou na jakékoli outdoorové aktivity, kde oceníte úžasné vlastnosti Merina. Outdoorové kalhoty Keipen jsou rovněž jedinečné na českém trhu. Kombinací Merina a ripstopu vznikne neskutečně příjemná tkanina, která je mimořádně jemná na kůži, odvádí vlhkost od těla, je zároveň odolná s dlouhou životností. Pro dokonalou volnost pohybu po celé dny strávené v přírodě!

Do nových barev a letních vzorů se oblékla i kolekce Lifestyle, která se výrazně rozšířila a nabízí oblečení pro aktivní sport i do města. Pohodlná trička s potisky, nové střihy dámských triček nebo vychytaná trička s krátkým i dlouhým rukávem v nových barvách i vzorech potěší všechny aktivní lidi. Sezóna 2023 nabízí výrazné přírodní barvy a atraktivitu. Návrháři z Devoldu si hrají s každým detailem při zachování perfektní funkčnosti s Merinem tak jemným, že to ocení především vaše pokožka.

Devold Hiking změnil jméno na Devold Lauparen. Není to ale jediná změna! Nový Lauparen je vylepšený o prodloužené panely z Merino síťoviny – Wool Mesh. Síťoviny je více v podpaží, na bocích triček a na zádech. Tam, kde potřebujeme zvýšit schopnost odvodu potu. Wool Mesh je nejpříjemnější Merino k lidské pokožce. Přestože dokonale dýchá, stále si udržuje vlastnost hřejivosti i za mokra. Lauparen je ta nejlepší spodní vrstva pro horskou turistiku díky plochým švům, raglánovým rukávům, které se nezařezávají do ramen při nošení těžkého batohu a právě i díky odolnosti vůči otalkům. Lauparen tak můžete bez obav nosit společně s těžkým batohem. Lauparen je ze 100% Merina, odolává zápachu a nemuchlá se. Pro cestování po světě jde o nezbytnou výbavu. Devold Lauparen je skvělý nejen pro outdoor, ale ocení ho i motorkáři jako spodní letní vrstvu pod těžkou, ochrannou kombinézu, která nedýchá. Ochrání vaši kůži. Poskytne lepší termoregulaci.

Devold Heroy - Jednoduše krásné Merino i v ochranné vrstvě oblečení

Zázračné Merino s tolika dokonalými vlastnostmi je nyní použité i ve svrchním oblečení. Pomáhá odolat větru i dešti. Krásné Merino bundy v kombinaci s odolným materiálem mají dlouhou životnost, jsou udržitelné, odolají větru a jsou voděodpudivé. Jedinečnost propůjčuje Merino, které odolá vůči zápachu. Bundy i kalhoty díky Merinu dýchají, odvádějí pot z povrchu těla, jsou neuvěřitelně příjemné na pokožce i celé dny strávené v horách. Materiál je pružný, neomezuje pohyb. Kolekci Heroy si zamilujete, nemluvě o krásné přírodní modré a zelené, matné barvě.

Příroda jako vrchol technologie

Funkčnost a praktičnost zaručí dokonalé a moderní materiály a jejich kombinace. Tencel je přírodní vlákno s vynikající prodyšností a odvodem vlhka, měkčí než hedvábí a chladivější než len. Merino vlna je také přírodní materiál s naprosto dokonalými vlastnostmi. Pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí, které jejich vlna chrání v drsných podmínkách Austrálie a Nového Zélandu.
Vlněné prádlo od Devoldu vám kromě pohodlí nabízí i funkční design, propracované detaily a mnoho možností použití. Výhody merino vlny oceníte právě v teplých měsících, kdy oceníte její prodyšnost a schopnost odvádět pot i v tropických teplotách. Funkční oblečení Devold zahrnuje nejen funkční spodní prádlo, ale také izolační mikiny Nibba, nádherné a lehké outdoorové bundy a kalhoty Heroy, prvotřídní ponožky, čepice i multifunkční šály, návleky a podprsenky. To vše v zázračném Merinu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *