Norské boty ALFA , kvalita a pohodlí do každého počasí

Norské boty ALFA jsou jedničkou na trhu ve svém oboru. Již více než 90 let vyrábí kvalitní lyžařskou a trekingovou obuv pro outdoorové nadšence.

Cílem značky je nabízet nejkvalitnější produkt na trhu. Ve spojení s Gore-Tex a Vibram, máte opravdovou jistotu, že vás tyto boty nezklamou ani na dlouhých túrách.

Představujeme pár tipů, které se skvěle hodí i do našich zeměpisných šířek!

Tuto vysoce kvalitní a plně funkční obuv doporučuje norská cestovatelka a horolezkyně Cecilie Skog. Cecille zdolala pět osmitisícovek, pokořila na lyžích jižní i severní pól, přešla Antarktidu a pětkrát prošla Grónskem. Je uznávanou ženou a dobrodružkou!

Membrána Gore-Tex činí obuv nepromokavou a prodyšnou. Zpevněná špička, pata a výztuž zvyšují odolnost. Dvojitý zámek šněrování, zjednodušuje individuální nastavení. EVA podešev a měkká podrážka Vibram zajišťují bezpečnost, pohodlí a stabilitu.

Univerzální bota s univerzálním střihem. Oděru vzdorný vršek Alfa-AirTM nabízí skvělou prodyšnost a minimální nároky na údržbu, zatímco membrána Gore-Tex® ji udržuje nepromokavou a prodyšnou. Měkký horní okraj a paměťová pěna zvyšují pohodlí.

Systém dvojitého zámku zjednodušuje individuální nastavení. Lehká mezipodešev EVA zajišťuje stabilitu a podešev Vibram® Grip A / M / G zajišťuje skvělou trakci na mokrém i suchém povrchu.

 

Klasická kožená turistická obuv do každého terénu. Univerzální bota s univerzálním střihem. Prémiová useň a membrána GORE-TEX činí boty Walk vodotěsné a prodyšné. Měkký horní okraj a paměťová pěna zvyšují pohodlí, zatímco ochrana špičky a paty prodlužuje životnost boty. Systém dvojitého zámku zjednodušuje individuální nastavení. Mezipodešev Combo optimalizuje tlumení a stabilizaci pro trekking.Kombinace lehké EVA podporované stabilizujícím PU materiálem. Podešev Vibram® Grip A / M / G zajišťuje skvělou trakci na mokrém i suchém povrchu.

Jedná se o nejprodávanější model v Norsku.

Lehká turistická obuv s podporou kotníku, měkkou hřídelí a pohodlným střihem pro každodenní túry. Udržuje nohy v suchu a pohodlí díky GORE-TEX a prodyšným materiálům. Podešev Vibram® Grip ARG poskytuje vynikající ochranu za mokra a je vhodná na různém venkovním povrchu. Tato bota je ideální na procházku do hor nebo do města.

Nutno zmínit, že se značka ALFA zaměřuje také na speciální lovecké vysoké boty. V extrémních norských podmínkách se takové boty opravdu hodí. V naší přírodě jako alternativa postačí ALFA Walking Air a Walking Advance.

Vybírejte turistické pohodlné boty pro náročný terén, lesní i zpevněné cesty. Ve videu vám přinášíme vhodné tipy bot na konrkétní použití. 

Boty zakoupíte na eshopu www.norskamoda.cz. 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *