Nemrzni! Oblékni se do vlny! A stylově!

imgp5102_1Merino vlna má několik nesporných výhod a kdo ji oblékl, už to ví. Předně, nezapáchá. A upřímně, taková lyžovačka je fajn a někdy taky pěkný záběr, ale obtěžovat okolí, když se na aprè-ski baru hlásíš o své bombardýno? Tohle za tebe vlna vyřeší!

A když už se jedna zpotí, nebudeme si nic nalhávat, tak to znamená také mokré triko. Kdo zapřisáhlé nosí bavlněné triko, ví, jak to umí zastudit, když se pod bundu prodere trocha studeného vzduchu… Vlna ale poskytuje pocit sucha, i když je vlhká!621519grass_2_1

Nevěříš? Tak to vyzkoušej!

A pokud chceš zůstat stylová, protože na aprè-ski baru prostě chceš být cool a obdivovaná, oblékni si vlněné merino triko Kari Traa Stjerna a buď hvězda jako nejbláznivější norská lyžařka Kari Traa. Protože Stjerna je norsky hvězda a je to na ní i vidět!
Asi tě úplně nezajímají techno trička, která vlastně cvičí za tebe, ale Stjerna je opravdu technické tričko. Vlna je totiž to největší techno, které nám na oblečení příroda dala. Kari Traa Stjerna tak aktivně reguluje teplotu tvého těla, buď tím, že odvádí pot od těla, tím chladí, když ti začíná být horko, nebo že izoluje a pomáhá prokrvovat kůži, tím hřeje, když je zima. Budeš se tak cítit komfortně při jízdě z kopce i při čekání na pomalejší kamarádku.

A pokud máš ráda styl vymakaný do posledního detailu a nechceš mrznout fakt nikdy, nemůžeš postrádat Stjerna legíny!


Další přednosti:

  • Žakárový, 4 směrně pružný úplet
  • Sportovní střih
  • s rolákem nebo stylovým výstřihem na knoflíčky
  • Materiál: 100 % Merino vlna

Nyní v AKCI parádní komplet ve dvou barevných provedení!

watermark

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *