Nejlepší první vrstva od Devoldu

Tahle vlněná paráda ti bude sedět v každé situaci a za jakéhokoliv počasí. Nejjemnější merino vlna na trhu je jasná volba, pokud hledáš pohodlí a funkčnost pro každou situaci.

Druhá kůže

Objev maximální pohodlí a poznej pocit příjemného tepla za každých podmínek. Vyzkoušej extra lehké, měkké tričko vyrobené z té nejjemnější merino vlny. Do každého dne se vrhni bez obav ze zápachu a tekoucího potu po těle. Tričko patří do řady Devold® Breeze. Ta je výjimečná především díky svému celoročnímu využití, schopnosti podílet se na termoregulaci tvého těla a odolávat zápachu i při dlouhodobém nošení. Tohle tričko Devold je prostě základní vrstva, která se stane tvou součástí pro každý den.

Všestranný kousek v šatníku

Sport, pracovní schůzka, posezení s kamarády, cestování, lenošení. Všude to jde v pohodlném tričku Devold Breeze. Příjemně pružný materiál, ploché švy a dokonalý střih nebudou omezovat pohyb tvého těla. Merino vlna je přirozeně prodyšná, odolává zápachu a navíc hřeje i chladí přesně podle aktuální potřeby těla.

Super základní vrstva pro další vrstvení oblečení

Skvěle odvede pot, když přidáš. Může to být výprava na nejbližší kopec, vyjížďka na kole, zvládne i náročnou poradu v práci. Breeze najde uplatnění všude.

Hledáš dárek, který nezklame?

Zkus vlněné triko Devold Breeze. Nabídka je široká:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *