Naprosto jedinečné legíny

Kari Traa Louise

Chceš začít sportovat a máš dojem, že nejdříve musíš doma vypotit několik kilogramů, aby ses mohla nasoukat do svých běžeckých legín? A teprve potom vyběhnout, a stejně se cítit nepříjemně – co když se někdo dívá?
Nebo jsi sporťačka tělem i duší a potřebuješ kousek, který ti umožní trénovat naprosto bez kompromisů?

Kari Traa má řešení pro všechny

Sportovní legíny Kari Traa Louise jsou jasným důkazem toho, že tato značka vyvíjí oblečení od ženy pro ženy. Jenom žena může ocenit malé drobné detaily, které z obyčejných legín udělají naprosto špičkový kousek. A co je nejdůležitější – že každá žena, ať už s postavou XS nebo XL, se při tréninku musí cítit skvěle!

 

Drobné detaily

Legíny Louise jsou vyvinuty pro jakýkoli trénink, ať už běh, brusle nebo cvičení ve fitku. Jsou vyrobeny z pevného, a přitom dostatečně elastického materiálu, který ti poskytne maximální komfort. Díky důmyslně umístěným kontrastním švům opticky zužují postavu a i ve velikosti XL vypadají naprosto parádně.

 

Vychytávky, jako například zadní kapsička na zip, dostatečně široký pas, zipy a silikonové pásky na nohavicích nebo tenký materiál pod koleny, z těchto legín udělají ten nejoblíbenější kousek tvé sportovní garderoby. A věř, že pokud je jednou zkusíš, u jedněch nezůstaneš. Právě proto ti Kari Traa nabízí nepřeberné množství barevných kombinací, stejně jako ¾ variantu. Takže neváhej a vybírej!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *