Myslete na své děti a budoucí generace, oblékejte se udržitelně jako Norové!

Dnešní  doba je zkrátka taková. Nové trendy diktují módnímu průmyslu se neustále zdokonalovat a vymýšlet nové designy oděvů.Každý si chce koupit nový kousek oblečení, i když to staré by ještě nějaký čas vydrželo.

Novinky a nekonečné hory oblečení pak zaplňují obchodní domy a později i skládky.Zdá se, že každému jde hlavně o zvýšení profitu firmy. Co ale naše planeta a budoucí generace?

Norové mají v průměru 359 oděvů ve svých šatnících. Každý rok vyhodí až 23 kilogramů oblečení.Sledování módních trendů je volba, Norové ale věří, že funkčnost nikdy nevychází se stylu. Když už se rozhodnou sklízet plody přírody a vyrábět oblečení z přírodních materiálů, je pro ně trpělivost a trvanlivost zásadním faktorem. Ta nejlepší vlna totiž potřebuje čas pro růst dlouhých a silných vláken ze kterých se potom vyrobí vysoce funkční a kvalitní oblečení, které vydrží po generace!

 Když si vyberete norské značky Devold,Bergans, KariTraa , Dale a We Norwegians můžete nosit oděvy s klidným svědomím. Oděv, který vás udrží v teple a dlouho vydrží – ne pouze na jednu sezónu, ale po dlouhá léta!

V Norsku chceme, abyste si byli jisti, že oblečení, které koupíte, je ušito spokojenými lidmi. Že ovce, na kterých roste ta nejlepší vlna, jsou šťastné a je s nimi dobře zacházeno.

Také dbáme na to, že půda, na kterou ovce vkročí a na které se pasou, má čas na svoji obnovu. Vše by mělo mít pozitivní efekt pro životní prostředí.

Farmy a farmáře si poctivě vybíráme. Lidé starající se o ovce jsou součástí naší široké rodiny. Těchto několik pečlivě vybraných farmářů jsme vybrali, protože sdílejí naše vize a hodnoty.

Naší jedinou vizí je zachovat naši krásnou planetu pro budoucí generace. Snažíme se ji neničit zbytečnými procesy. Vždy myslíme na ekologii jako první!

Chcete také něco udělat pro planetu a své děti? Oblékejte se jako Norové! Stylově, udržitelně a s plnou funkčností!

Děkujeme!

Udržitelnou módu najdete na:

www.norskamoda.cz 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *