Lyžuješ? Pak nutně potřebuješ Bergans!

Pokud bereš lyžování opravdu vážně, měla bys do výběru nového outfitu zahrnout vychytanou bundu a kalhoty Bergans, vyvinuté pro sjezdové lyžování, skialpové túry, telemark a freeride. Toto široké využití je dáno propracovaným střihem a použitým velmi pružným materiálem. Samozřejmostí je dostatek kapes na nezbytnosti a Recco© vysílač. V tomto dokonalém kompletu budeš na svahu zářit.

aare_myrkdalen_hafslo_fw18_hkkh-7058_1

Co tedy obléknout?

1. MYRKDALEN Insulated Lady Jacket

Zateplená bunda Myrkdalen Insulated Lady Jacket je vodě a větru odolná a skvěle prodyšná.  Dvouvrstvá membrána Dermizax tě nejen ochrání proti nepříznivému počasí, ale je též skvěle pružná. Izolační vrstva z Bergans ArcticInsulation ti udrží tepelný komfort po celý den. Všechny technické detaily a prvky jsou důmyslně umístěné tak, aby neomezovaly tvůj pohyb.

K dostání i v pánské variantě.

 

2. HAFSLO Insulated Lady Pants

Tyto kalhoty umí to samé, co bunda Myrkdalen Inuslated Lady Jacket. Nepromoknou, neprofouknou, jsou skvěle prodyšné, pružné a jsou též zateplené. Díky možnosti spojení bundy a kalhot, propracovanému střihu a funkčním detailům budeš dokonale chráněná a celý den si náramně užiješ.

K dostání též i v pánské variantě.

 

Další tipy na lyžařské oblečení nalezneš v sekci lyžování! 

aare_myrkdalen_hafslo_fw18_hkkh-6752_12

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *