Kvalita vlny je dohledatelná

Sledovatelnost

Náš program „Sheep to Shop“ jsme spustili v roce 2017 se závazkem plné sledovatelnosti a naprosté transparentnosti na každém kroku našeho hodnotového řetězce.Dnes je veškerá vlna vysledovatelná až k farmě,ze které pochází.Více než polovina našich výrobků nese štítek farmy, ze které vlna pochází.To nám umožňuje ujistit naše zákazníky,že oblečení, které si zakoupili,bylo vyrobeno se starostlivostí a péčí jak o zvířata, tak i o naši planetu. Mohou tak oblečení nosit hrdě a s dobrým svědomím. 

Vysoká kvalita

Devold je synonymem kvality již od roku 1853. Ale dnes se na kvalitu dbá  mnohem více. Kvalita je také o správném fungování celého systému. Od ovcí pěstujících se na vlnu až po konečný produkt. Neexistují žádné zkratky a žádná tajemství. Jen příslib náhledu do našeho hodnotového řetězce a náš příslib, že Devold můžete nosit s čistým svědomím. Naše úsilí spočívá v tom,vyrábět to nejlepší vlněné oblečení po více než 160 let. Neustále pracujeme na tom, abychom byli ještě lepší v tom, co děláme. Naši zákazníci nám důvěřují již po staletí let a my jejich důvěru bereme velmi vážně.

Kvalita je dohledatelná

1.Veškeré oblečení Devold je sledovatelné, přičemž více než 60 % lze vysledovat až na farmu, odkud vlna pochází. Naše oděvy nesou jméno farmy, která vlnu produkovala. To znamená, že si můžete být jisti, že vaše vlna je vyráběna eticky.

2.Devold se zavázal k dlouhodobým smlouvám s několika vybranými farmáři. Tento pevný vztah dává farmářům předvídatelnost a zajišťuje, že získáme kvalitní vlnu, která splňuje naše přísné požadavky.

3.Továrna je od počátku v našem vlastnictví. Pokud si koupíte Devold, budete mít jistotu, že lidé, kteří vyrobili vaše oblečení, jsou lidé pracující v dobrém pracovním prostředí.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *