S Kari Traa na dovolené v Rakousku

Kari Traa na výletě do Rakouska

Na začátku července jsem strávila se svou rodinou týden v rakouských Alpách, konkrétně ve Schladmingu a jeho okolí.

Zbožňuji tento typ dovolené. Jeden den u jezera, druhý den u vodopádů, třetí den na ledovci a na sněhu… a během týdne máte neskutečné množství zážitků z různých míst horkých krás.

Problém trošku nastává u balení kufru, kde je třeba myslet jak na plavky, tak na zimní oblečení na ledovec. Když jedete k moři, většinou jsou to jen letní věci, ale na naši dovolenou v Rakousku je to z každého něco. Ale díky Kari Traa kouskům jsem byla sbalená tak, že jsem vypadala, že jedu jen někam na víkend. Oblečení Kari Traa je díky svému úžasnému funkčnímu materiálu skladné, nekrčí se, je prodyšné (poradí si s potem), lehké a dá se perfektně barevně kombinovat, takže nepotřebujete kdo ví kolik kusů oblečení.

S teplotami kolem nuly a se sněhovou pokrývkou na ledovci Dachstein v cca 2700 m.n.m si poradila sportovní bunda Kari Traa TORIL a větruodolné legíny TORIL. Dokonale tento outfit doplnilo triko s dlouhým rukávem Kari Traa Sjovsagt  a čelenka Nina Headband.

Pro výlet k vodopádům s denními teplotami z rána kolem 14 stupňů celsia, které se během dne vyšplhaly až ke 25 stupňům jsem zvolila 3/4 legíny LOUISE a mikinu LISE.

Na celodenní túře po alpských kopcích, loukách a  lesích s celodenním sluníčkem a teplotami kolem 25 stupňů mě nezklamaly tenoučké funkční modré 3/4 legíny Kari Traa Sjolvsagt z velmi příjemného materiálu (ani nevíte,že je máte na sobě 🙂 ) v kombinaci s nesmrtelným růžovým tílkem Kari Traa NORA, které už mám asi v 5 různých barvách a díky nekonečnému spektru kombinací k jakémukoliv kousku od Kari Traa je toto tílko prostě automatickou součástí mého šatníku.

Milé překvapení pro mě bylo, že i moje mamka si oblíbila Kari Traa kousky a vzhledem k tomu, že byla na dovolené s námi, i ona si užila ten skvělý pocit rozzářit alpské kopce v Kari Traa hadříkách :).

Jednoduše řečeno – stejně jako zdraví sluší každému, troufám si říct, že Kari Traa sluší každému:).

Krásné letní dny vám přeje Irča.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *