Jetboil Stash, výjimečná novinka přichází do Čech

Tento nejlehčí a v současné době nejlepší vařič přichází také do Česka. Je nám potěšením, že můžeme tento vařič představit všem outdoorovým nadšencům a dobrodruhům již v dubnu.

Musli tyčinka na cestu nebo studený sendvič můžou být na vašich cestách minulostí. Co si takhle místo toho dopřát horkou kávu a teplé jídlo již během několika minut? Jetboil to zvládne a nejen to…

Čím tento vařič vlastně vyniká?

Jetboil Stash je nejlehčím vařičem vůbec. Váží pouhých 200 gramů. Doplněn o isobutanovou kartuši, která váží 100 gramů a vydrží až na 10 hodin vaření. Je skladný a nezabere vám skoro žádné místo v batohu. Jetboil Stash dokáže i v mrazivých podmínkách uvařit vodu za necelé 2 minuty. Poklop udrží jídlo dlouho teplé, takže se nemusíte bát, že vám jídlo hned vystydne. Sporák má titanový hořák, který je známý pro svou lehkost a odolnost. Na nerovném nebo kamenitém podkladu se stabilizátor pro zvýšení bezpečnosti jednoduše zavěsí na plechovku paliva. Připomínáme, vždy vařte na pevné zemi mimo svůj stan. Rukojeť hrnce je potažena ochrannou vrstvou, takže s ní můžete zvednout i vroucí vodu. Je také speciálně navržen tak, že se dá teplota a síla hořáku regulovat.

Pro koho je Jetboil Stash vhodný?

Vařič je vhodný pro každého, kdo má rád přírodu a kempování. Je vhodný pro jednodenní výlet s rodinou a oběd v přírodě, nebo dlouhé túry a vše mezi tím. Na tomto produktu vás nejvíce zaujme také to, že pracuje za vás. Do pár minut máte připravený horký nápoj nebo teplé jídlo. Ať už jste kdekoliv.Sestavit vařič v přírodě nebylo nikdy jednodušší. Instrukce i ovládání jsou jednoduché a srozumitelné.

Jetboil je také vhodný pro všechny chataře , vodáky , rybáře a další milovníky inovací.

Výhody

Můžete jíst přímo z hrnce, nemusíte s sebou nosit žádné talíře. Stačí vám s sebou pár lžic. Jetboil Stash je snadno sbalitelný, dovnitř hrnce se vejde i isobutanová kartuše.  Ačkoli systém Stash obsahuje hrnec o objemu 0,8 litru, můžete si vzít i něco většího nebo menšího, podle toho, pro koho budete vařit. Tato velikost je ideální pro jednoho hladového batůžkáře. Jetboil Stash je prostě skvělým a spolehlivým pomocníkem na cestách.

Co si takhle dopřát vyvážené nutriční jídlo Real Turmat, které nabízí širokou škálu chutí a kvalitu norských surovin.

Nebo si dopřejte skvělou fairtrade kávu nebo čaj z vyhlášených světových plantáží.

Objednávejte Jetboil na webu Norské módy.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *