Jarní trénink s KARI TRAA

I když jsou dny, které stále ještě připomínají zimu, sluníčko se nás už pomalu snaží přesvědčit, že máme vyrazit ven. A podle hesla “neexistuje špatné počasí, pouze špatné oblečení” je potřeba se na to pořádně vybavit. Přeci jenom tě jarní počasí může překvapit opravdu čímkoli. S Kari Traa si můžeš užít jarní trénink naplno.

16042_karitraa_training_7_211-kopirovat_88

Buď jiná v legínách Louise

Pokud chceš při svém prvním jarním tréninku vypadat naprosto fantasticky, i pokud jsi nedodržela své novoroční předsevzetí a neshodila vysněná kila, pořiď si legíny Louise. Funkční a pevný materiál, krásné barevné kombinace s kontrastními švy, které opticky působí tak, že budeš vypadat jako bohyně. Silikonové pásky a zipy na nohavicích, zadní kapsička na drobnosti a jiné vychytávky jsou příjemným bonusem.

Více zde…

Triko Tove na jakoukoli aktivitu

Přesto, že svítí sluníčko, teploty jsou občas stále ještě zimní, a proto je potřeba se obléct pořádně. Ale zase počítat s tím, že se zahřeješ. Přesně pro to je tady triko s dlouhým rukávem ToveRychleschnoucí a funkční materiál, který odvádí pot a přitom tě zahřeje než vyběhneš.

Více zde…

Větruodolná bunda Nora do jarního nečasu

Jak při běhu, tak při funkčním tréninku venku potřebuješ lehkou a skladnou bundu, která tě ochrání před nepřízní počasí. A právě tohle splňuje bunda Nora. Je lehoučká, že ji na sobě neucítíš ani při té nejnáročnější aktivitě a přitom větruodolná. Rychleschnoucí a velmi prodyšný materiál ti poskytne maximální komfort. Samozřejmostí jsou boční kapsy na drobnosti, reflexní prvky nebo třeba velmi příjemný vysoký límec se stahováním.

Více zde…

Oživ svůj outfit pomocí čelenek Myrbla

Tvůj tréninkový outfit nebude nikdy kompletní, pokud nebudeš mít čelenku. A ne ledajakou. Čelenka Myrbla z funkčního a rychleschnoucího materiálu nejenom ochrání tvou hlavu v případě nepřízně počasí, ale také ti bude neskutečně slušet. Reflexní logo a dostatečně široký střih, který z tebe udělá hvězdu, i když tvé vlasy zrovna nebudou mít svůj den.

Více zde…

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *