Jarní Devold je tu, aneb kam Google nemůže!

Nechte se pohltit novou kolekcí Devold pro jaro a léto 2017. Přibyla spousta barev a lifestyle vzorů, k tomu zcela nová kolekce pro běh.

Running stvořený pro letní trénink

Nová letní kolekce Devold Running byla vytvořena tak, aby umožnila volný pohyb a přitom pohodlně obepínala tělo. Oblečení z kolekce nejen pro běh je velmi lehké a nabízí veškerý komfort – je prodyšné, rychleschnoucí, nepřejímá pachy a udržuje tělo v chladu a suchu.

I v nové kolekci podporuje Devold moderní trendy a atraktivitu barev, u funkčních triček se tak k modré a černé přidaly dvě zářivější varianty. Pro muže oranžová s černými vsadkami a pro ženy žádaná růžová. Stejné barevné prvky se pak objevují i na anatomicky tvarovaných ponožkách. Ideální řešení pro sport během teplých dní. S designovou kolekcí Devold Running můžete bez obav vyrazit na trénink a pak se stavit třeba posedět s přáteli. O pohodlí a funkčnost se stará materiál z kombinace merino vlny a tencelu.

 

Vlna je prostě životní styl

Running ale není jedinou novinkou od Devoldu. Do nových barev a letních vzorů se oblékla i kolekce Lifestyle, která se výrazně rozšířila a nabízí oblečení pro aktivní sport i do města. Pohodlná trička s potisky, nové střihy dámských triček nebo vychytaná trička s dlouhým rukávem v nových barvách i vzorech potěší všechny aktivní lidi. Skončila doba černých a bílých funkčních triček, sezóna 2017 vyžaduje barvy a atraktivitu. Návrháři z Devoldu si proto hrají s každým detailem, od barevných tkanic v kapuci mikiny až po atypický výstřih trička.

Příroda jako vrchol technologie

Funkčnost a praktičnost zaručí dokonalé a moderní materiály a jejich kombinace. Tencel je přírodní vlákno s vynikající prodyšností a odvodem vlhka, měkčí než hedvábí a chladivější než len. Merino vlna je také přírodní materiál s naprosto dokonalými vlastnostmi. Pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí, které jejich vlna chrání v drsných podmínkách Austrálie a Nového Zélandu.

Vlněné prádlo od Devold vám kromě pohodlí nabízí i funkční design, propracované detaily a mnoho možností použití. Výhody merino vlny oceníte právě v teplých měsících, kdy oceníte její prodyšnost a schopnost odvádět pot i v tropických teplotách. Funkční oblečení Devold zahrnuje nejen spodní prádlo, ale také trika s dlouhým rukávem, spodní kalhoty, ponožky, čepice i multifunkční šály.

Prohledej všechny Devold novinky, ať ti nic neunikne!

www.scandinaviashop.cz/devold

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *