Jarní běh v horách s RaidLight

Letní sezona se nezadržitelně blíží a vzhledem k tomu, že sníh už pomalu taje, je čas vyrazit na první jarní trailrun! Značka
Raid Light tě na první trénink perfektně vybaví!

 

Univerzální kalhoty Trail Raider

Pohodlné, přiléhavé a extrémně pružné běžecké kalhoty ti poskytnou tu maximální volnost a komfort po celou dobu tréninku. Vychytávky, které oceníš i při tom nejdelším tréninku – zadní kapsa na zip, boční kapsy ze síťoviny na lahve nebo důmyslně umístěné odvětrávací panely. K dostání i v dámské variantě.

Detail kalhot…

 

Mikina Wintertrail Top – ideální společník

Tato mikina se stane tvým neoblíbenějším kouskem na jakýkoli běh. Při tom jarním oceníš především to, jak je teplá a přitom zachovává vysokou prodyšnost. Nemusíš nosit několik vrstev, stačí ti jedna. Mikina má dvě boční kapsy a dostatečně dlouhý zip pro odvětrávání. V případě, že běháš s batohem, oceníš silikonové výztuže na ramenou. K dostání i v dámské variantě.

Detail mikiny…

 

Naprostá špička!

Bunda Ultra MP+ je top produktem z dílny Raid Light. I těm nejnáročnějším běžcům poskytne maximální komfort. Ať už je trénink jakkoli dlouhý a ať tě překvapí jakékoli počasí, tahle bunda zvládne všechno. Její nízká hmotnost tě navíc nebude zatěžovat v batohu. K dostání i v dámské variantě.

Detail bundy…

 

Takže pokud se už nemůžeš dočkat a chceš vyrazit na trénink do hor, díky špičkovému vybavení Raid Light nemusíš čekat na léto.

A nezapomeňte, většina produktů lze objednat i přes to, že nejsou skladem;)

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *