Husa s primaloftem

Když je zima jako když praští, hodí se účinná obrana. Jak při čekání na pomalejší parťáky během výstupu v Alpách, tak i na zastávce autobusu nebo při posezení v kempu. Vždy pak hledáš řešení na dosah ruky. Máme tu řešení pro všechny situace.

Skvělé materiály

Bergans šmakulády nedělá. Tato péřová bunda značky Bergans tě v ostré akci podrží. Kvalitní husí peří s vodoodpudivou úpravu přináší skvělé tepelně izolační vlastnosti. Syntetická izolace Primaloft chrání švy proti proniknutí chladu pod bundu. Svršek je výborně prodyšný a větru odolný. Propracovaný střih zamezuje vyhrnování, když zvedneš ruce. Prodloužená záda, přiléhavá kapuce a přední kapsy tě ochrání v nepříjemných chladných dnech. Bunda je oděru vzdorná a díky DWR úpravě také částečně vodoodpudivá.

Lehká jako pírko

Lepší izolační materiál příroda nemá. Peří je lehoučké a v kombinaci s lehkým Primaloftem tak Bergans přináší bundu s minimální hmotností. Skvělé barvy a technické detaily tuto bundu jistě posunou na přední příčku tvé výstroje. A chceš-li ještě lehčí provedení, je tu verze bez kapuce.

Všechny péřové Bergans bundy najdeš zde.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *