Floyen – vzhůru za humna

Jak rychle nebo jak daleko vyrazíte, záleží na vás. Ať už fandíte turistice, cyklistice či běhu, modely Fløyen dokonale vyhoví vašim potřebám. Velmi univerzální produkty pro rychlé přesuny a aerobní aktivity po vyšlapaných cestách i mimo.

kolekcí Floyen vyrazíte hned za humna!

Vynikající, univerzální, lehké

Kopec Floyen představuje pro obyvatele norského Bergenu stejné lákadlo jako je pro liberecké hora Ještěd či kopec Montjuic pro ty barcelonské. Kus krásné přírody na dosah města, ve které se tak rádi pohybují a kde tráví volný čas. Krátké, inspirativní výpravy k relaxaci a radosti z pohybu. Kolekce Floyen obsahuje lehké větruvzdorné oblečení, lehčí zateplovací bundy, lehké mikiny a velmi prodyšná trička. Společně s batohy vybavenými vodním rezervoárem jde o kolekci pro široké spektrum outdoorových aktivit s celoročním využitím.

Prvotřídní kvalita a vysoká funkčnost

Kolekce je navržena s přísným zaměřením na udržitelnější tkaniny, materiály a výrobu. Přitom se neustupuje z mechanické odolnosti a dlouhé životnosti výrobků. Bergans se soustředil na materiály, které jsou recyklované a recyklovatelné. Všechny produkty kolekce Fløyen jsou tedy lehké, poskytují vysokou prodyšnost a vysoký komfort nošení.

Jste připraveni s Fløyenem!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *