Exkluzivní kolekce Kari Traa nyní i v ČR!

Inovace v oblasti módy se netýkají jen jejího vzhledu. Dbají také na maximální pohodlí a půvab své nositelky. Proto úspěšná norská lyžařka a zároveň originální návrhářka sportovní módy Kari Traa vkládá do svých nejnovějších kolekcí vždy docela jiný prvek překvapení.
I když oblečení od značky Kari Traa seženete po celém světě, ty největší bonbónky si obvykle schovává pro své domácí fanoušky. Ale za nejnovějšími kousky ze speciální edice Autumn/Winter 2016 Voss Line (pojmenované po městečku, ve kterém Kari působí) nemusíte osobně do vybraných norských a švédských prodejen.

Obrázek1Zažijte pocit luxusu a výjimečnosti na vlastní kůži

V prodejnách Norská móda v Litoměřicích a v Praze právě teď najdete pět kompletů z edice Voss Line, určených exkluzivně pro zákazníky z ČR. Těšit se můžete na:

  • Back Flip Jacket – originální lyžařskou bundu s vynikajícími izolačními a prodyšnými vlastnostmi se samostatně využitelnou vnitřní vložkou sloužící jako lehká sportovní bundička.
  • Black Flip Pant – nepromokavé lyžařské kalhoty s prodyšnou izolací, které vás zahřejí i ve frontě na lyžařský vlek.
  • Silja Hoodie – sportovní elegantní bundu s kapucí, vhodnou pro aktivní trénink.
  • Silja LS – sportovní tričko s příměsí hedvábí v rychleschnoucí úpravě v exkluzivním střihu.

Pro Českou republiku je dostupných pět kompletů ve velikostech M a S (2 + 3 ks). Takže máte-li před sebou opravdu významnou akci, na které byste nerada potkala jinou stejně oblečenou ženu, s klidem vsaďte na edici Voss Line. Zaručujeme vám, že žádné další kusy této speciální edice u nás k dispozici nebudou.

Obrázek2A proč právě Kari Traa?

Inu protože jen žena ví, co jiné ženy potřebují pro to, aby se během sportu a aktivního trávení volného času cítily co nejpohodlněji, a aby se líbily sobě i svému okolí. Kariiny začátky byly skromné. Nejdříve jen pletla slušivé čepice na lyžařské helmy a přizpůsobovala si svou vlastní lyžařskou výbavu. Ale když zjistila, jaký pozitivní dopad mají tyto zdánlivě drobné změny na sportování jejích přátel a známých, rozhodla se vytvořit pohodlnou sportovní módu pro všechny ženy.

Oblečení Kari Traa poznáte snadno podle jedinečných střihů, neotřelých barevných kombinací a použitých funkčních materiálů, které brání propocení a prochladnutí i během té největší zimy. Kari miluje například vlnu, jež dokáže hřát a zároveň účinně odvádí pot od těla, přitom odolává zápachům i mechanickému poškození. Její okouzlení přírodou se objevuje i v barvách a střizích oblečení.

 

Každý model se může pochlubit unikátním designem, který získal již mnoho významných ocenění. Jednotlivé kusy jsou navrženy tak, aby co nejvíce zvýraznily přednosti žen a dodaly jim sebevědomí a chuť do sportu. Koneckonců, kolekce navržená ženou pro ženy ani jiná být nemůže.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *