Elegance, pohodlí, styl!

K norskému svetru neodmyslitelně patří zajímavý vzor a kvalitní vlna. Svetr Lillehammer od Dale of Norway je krásným příkladem, že norský svetr může být i velmi elegantní. Tento lehký svetřík se stane tvým  univerzálním společníkem jak na formální společenská setkání, tak i na sport.

Prvotřídní kvalita

Tvůj styl podtrhnou elegantní kontrastní barevné proužky na ramenou a jemný vzor. Při pracovním obědě, stejně jako na výletě s přáteli se nech hýčkat pohodlím a měkkostí. Jakmile si svetr oblékneš, okamžitě poznáš jemnost prvotřídní vlny Merino. Můžeš ho nosit přímo na tělo, jak je lehký a příjemný. Na každém detailu poznáš, že kvalita je na prvním místě.

Jsem v Lillehammeru!

Je nasnadě, jakým místem se v Dale nechali inspirovat, když tento svetr vytvořili. Byl navržen jako oficiální svetr pro Zimní olympijské hry mládeže 2016 v Lillehammeru. Inspirací mu byl Dale Lillehammer olympijský svetr z roku 1994. Vzpomeneš si na tyto hry? Byly to první zimní olympijské hry s reprezentanty nově vzniklé České republiky. V tomto svetru můžeš vyrazit třeba za humna, ale i do Lillehammeru.

Až ti bude v Lillehammeru chladno, vzpomeň si na čepici.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *