Devold – pohodlné oblečení na cestování

Co na sebe?

Rádi cestujete? Stojíte nad příručním zavazadlem a uvažujete kolik triček zabalit? Nezávislý cestovatel Lukáš Kreis na tuto otázku našel snadnou odpověď. Zabalil si vlněná trička Devold a vyrazil s nimi do tropů.

Cíl: Střední Amerika

Lukáš nám poslal několik pozdravů z cesty po Kostarice a Nikaragui. Navštívil zde národní park Volcán Arenal nejen s dominantní aktivní sopkou stejného jména, ale i uprostřed deštného pralesa schovaný 70 metrů vysoký vodopád La Fortuna. Jeho cestovatelská povaha jej přivedla k nádherným přírodním scenériím jezera Nikaragua, ostrova Ometepe a sopky Concepción v sousední Nikaragui. Místní obyvatelé jsou prý nesmírně vstřícní a pohostinní. Večer na místní “Miami Beach” v San Juan del Sur při západu slunce do hladin Tichého oceánu lze jen závidět.

S vlnou do tropů – v pohodě

Lukáše provází na cestách tyto výrobky Devold: trička Compass Tee, Original Tee a Hiking Man Shirt a ponožky Hiking MediumVěříme, že v tropickém klimatu Devold obstál a těšíme se, až nám Lukáš bude o své cestě vyprávět. Těšte se s námi. O jeho zážitky se s vámi podělíme.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *