Na Devold Duo Active je spolehnutí!

Devold Duo Active pro zimní aktivity

Celý den můžeš pohodlně strávit na kopci při všech zimní aktivitách. Náročné výstupy a sjezdy, klidnější procházky či svezení se na sáňkách. Toto prádlo bude základem úspěšně stráveného zimního dne při všech pohybech a aktivitách. Bavlna či syntetické materiály proměnlivost nezvládnou. Avšak prádlo z jemné Merino vlny má jedinečné termoregulační vlastnosti a celodenní lyžování v něm bude pohodlné.

Co umí Duo Active?

Jeho jedinečná konstrukce spojuje funkční vlákno rychle odvádějící vlhkost od těla a vrstvu z Merino vlny, která tě udrží v teple, i když se zapotíš. Duo Active se tak hodí pro sjezdové lyžování, běžky, bruslení či sáňkování. Zároveň je velmi příjemný na tělo. Díky prodlouženému zadnímu dílu a prodlouženým nápletům rukávů si zimu nepustíš k tělu. Merino přirozeně odolává pachům, takže tričko můžeš nosit několik dní během pobytu na horách. Stejně dobře ti pomůže strávit den na běžkách, skialpech a v létě třeba na treku v Alpách.

Spolu s tričkem tvoří skvělou dvojici dlouhé kalhoty, které tě udrží díky termoregulačním vlastnostem vlny Merino v teple po celý den.

Vybírejte Devold Duo Active zde.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *