Dětské lyžařské bundy Isbjörn , které rostou s dítětem

Znáte dětské lyžařské bundy a kalhoty Isbjörn of Sweden, které rostou s dítětem?

2012-12-31 13.32.50IMG_8594 v2 red Bundy Isbjörn BACK FLIP sice nejsou horkou novinkou pro zimu 2014/15, uvedeny na trh byly už loni. V kolekci ale stále zůstávají jako jedny z našich nejoblíbenějších lyžařských bund pro děti. Pojďme si je představit. Bundy Back Flip také vyhrály prestižní ocenění ISPO Award 2013 v kategorii dětské oblečení

Od švédských maminek pouze pro děti! To je Isbjörn of Sweden

Značka ISBJÖRN byla založena roku 2005 Marií Frykman Forsberg a Camillou Schmidt. Nápad na založení podniku přišel v době, kdy měli své první děti a na trhu nebyly schopny nalézt vhodné oblečení pro děti, které by vyhovovalo jejich outdoorovému stylu života.
Výrobky ISBJÖRN jsou vyrobeny tak, aby vydržely nepříznivé klimatické podmínky a velkou zátěž. Proto také bylo přirozenou volbou vybrat jako symbol značky nejhouževnatějšího medvěda na světě – polárního medvěda. Kolekce značky ISBJÖRN nabízí oblečení pro děti ve věku do 10 let. Pokrývá všechny nezbytné vrstvy, které dítě potřebuje při svých aktivitách v létě i v zimě, ať to je ve školce, v přírodě nebo jen při procházce v parku.
Dnes je značka ISBJÖRN oblíbená po celé Evropě pro svoji výjimečnou kvalitu. Jsou totiž vyráběny ve stejné kvalitě, jako se nabízejí pro dospělé a proto má životnost jako žádné jiné dětské oblečení. Standardem Isbjörnu je, že oblečení vydrží při intenzivním nošení pro tři děti. Funkčnost a kvalita jsou naší prioritou. Na české a slovenském trhu nenaleznete kvalitnější značku dětského outdoorového oblečení!

Isbjörn BACK FLIP lyžařská zimní dětská bunda roste s vaším dítětem

Isbjörn of Sweden, Backflip
Isbjörn Backflip
Isbjörn of Sweden, Backflip
Isbjörn Backflip

Dětská lyžařská a  freeridová bunda Back Flip od firmy Isbjörn ve dvoubarevném moderním designu s voděodolnou úpravou, která vašim ratolestem poskytne perfektní tepelný komfort a ochranu před nepřízní počasí. Nemusíte se bát, že Vaše děti nastydnou při sněhových radovánkách. Přijďte si pro bundy do našich prodejen v Praze, Litoměřicích a Peci pod Sněžkou, nebo si je prohlédněte na našem e-shopu. Výrobky ISBJÖRN jsou vyrobeny tak, aby vydržely nepříznivé klimatické podmínky a velkou zátěž. Proto také bylo přirozenou volbou vybrat jako symbol značky nejhouževnatějšího medvěda na světě – polárního medvěda. Pokrývá všechny nezbytné vrstvy, které dítě potřebuje při svých aktivitách v létě i v zimě, ať to je ve školce, v přírodě nebo jen při procházce v parku. Dnes je značka oblíbená po celé Evropě pro svoji výjimečnou kvalitu. Jsou totiž vyráběny ve stejné kvalitě, jako se nabízejí pro dospělé a proto má životnost jako žádné jiné dětské oblečení. Standardem Isbjörnu je, že oblečení vydrží při intenzivním nošení pro tři děti. Funkčnost kvalita jsou naší prioritou. Na českém a slovenském trhu nenaleznete kvalitnější značku dětského outdoorového oblečení!


Vlastnosti dětských bund Isbjörn

  • podlepené švy
  • moderní design
  • nastavitelná kapuce
  • nepromokavá, vodní sloupec 15000
  • úprava DWR
  • nastavitelné manžety
  • skvělý tepelný komfort
  • YKK zipy
  • sněhový pás
  • kapsa na skipas
  • 2 kapsy na hrudi
  • vnitřní kapsa
  • systém „Grow“ rukávy se dají prodloužit až o 3 cm

Sortiment Isbjörn nalezente v našem eshopu scandinaviashop.cz

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *