V čepici měj hlavu vzhůru

Je už dávno po Vánocích, za oknem prší, nebo v lepším případě padá sníh, ty sjíždíš sociální sítě a co dál? Z displeje na tebe vykukují fotky od Indického oceánu, nebo ze špičkových lyžařských středisek, no a? Není nic snazšího, než nasadit kulicha a vyrazit ven. Jdi se projít po městě, po parku nebo po návsi. Když zvedneš hlavu a budeš se na kolemjdoucí usmívat, možná jim to udělá dobře, ale tvůj lepší pocit je zaručen.

Já mám to štěstí, že velkou část ledna můžu trávit v jedné Krkonošské vesničce. Není to taková romantika, kterou vídám na fotkách kolem, žádná roubenka, žádný krb. Není to ani taková pohoda s dennodenními výšlapy na skialpech, protože mám v patách dvě malé děti. Jenže… každý den vyrazím ven, na hlavu nasadím jednu ze svých mnoha Kari Traa čepic (mezi nejnovější patří Bump), usměju se i když právě nikoho nepotkám a den je prostě najednou hezčí. Pokud máš tu odvahu a odhodlání, nasaď některou ze sportovních variant (Julie) a můžeš si dát místo procházky lehký výběh a bude ti ještě líp s pocitem toho, že spaluješ nějaké ty kalorie navíc.

Tvrdíš snad, že nemáš hlavu pro čepice? Přeci si ten pocit výjimečnosti nenecháš ujít. Mrkni se po Kari Traa členkách a i v nich se budeš cítit výjimečně. Ať je to romantická Saue nebo vlněná Akle.

Závěrem chci jen aby nám vše bylo líp. Minulý rok se rozmohly profily se všemi rádci a rádkyněmi, které tě nabádají k tomu být zdravější, šťastnější a krásnější, tak jen nečti jejich super příspěvky, ale opravdu si ten život dělej hezčí. #karitraagirls

Lucie B.

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *