V čem vyrazit na skialpy?

Skialpová sezóna je v plném proudu. Pro nerozhodnuté skialpinisty, freeridery a další příznivce prašanu máme několik tipů pro tuto sportovní aktivitu.

1. Super větrovka do nepohody

Technická nepromokavá bunda Bergans Storen Jacket je velmi lehká a snadno sbalitelná. Membrána Dermizax NX neproteče ani v těch nejhorších podmínkách, které tě na svahu mohou potkat. Až to pustíš z kopce dolů, vítr ti nepustí k tělu. Střih je dostatečně volný, abys mohl v případě zhoršených podmínek přidat další vrstvy oblečení. Pružnost materiálu dodá pojmu “volnost pohybu” nový rozměr.

2. Softshellová jistota

Softshellové kalhoty Bergans Brekketind jsou dostatečně pevné, aby odolaly nasazení na lyžích. Jsou velmi prodyšné, skvěle pružné a odolají sněhu a vodě. Skvěle je využiješ i při letním výstupu v Tatrách.

3. Tenká zateplovačka, která nezklame

Tato lehká izolační vrstva je perfektní volbou pro náročné aktivity, při kterých nosíš batoh na zádech. Zadní díl je vysoce prodyšný a nestudí. Tepelný komfort na ostatních místech udrží PrimaLoft® Silver Insulation Eco. To vše spojené s větruvzdorným Pertex® Quantum dělá tuto bundu prostě skvělou.

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *