Buď na svahu jedinečná!

Kdo říká, že si při oblékání na svah musíš vybrat mezi technickou dokonalostí a designem? Prostě zvol to, co splňuje oboje – třeba lyžařský set Kari Traa! Zkus to a my ti přísaháme, že královnou lyžařského střediska budeš rozhodně ty!

Vynikni mezi ostatními!

Moderní design, pohodlný střih a módní barvy ti v tom rozhodně pomůžou. Navíc nemusíš dělat kompromis mezi vzhledem a kvalitou. A nepromokavý materiál? To je přece samozřejmost.

 

Lyžařská bunda TWISTER

Tohle je špičkový model na hory od Kari Traa. A aby taky ne! Vždyť má nepromokavý materiál s těmi nejlepšími parametry, odnímatelný sněhový pás, kapsu na skipas a hafo parádních detailů – tu bundu prostě musíš milovat. Pokud chceš to nejlepší, je tahle bunda přímo pro tebe.

 

Lyžařská bunda CORKED

Libuješ si v originalitě? Tak vsaď na tuhle bundu a její barevné kombinace a kontrastní prvky. Kromě toho bunda nabízí snad všechny funkční detaily i vychytávky a k tomu ještě i vysoce funkční materiál. A ten střih? Ten ti padne jako ulitý!

 

Lyžařské kalhoty CORKED

Pohodlí. To je přesně to, co tě napadne, až si tyhle kalhoty vyzkoušíš. Ten střih je prostě boží (a to platí pro každou postavu!) a ještě příjemně podtrhne tvoje křivky! Zajímá tě i kvalita? Bez té by přece snad ani pohodlí nebylo pohodlné.

 

Čepice LUS

Když nám maminka jako malým říkala, ať nosíme čepici, moc se nám nechtělo. Jenže to jsme ještě nevěděli, že jsou i takové stylovky, jako je tahle. Navíc je podšitá fleecem, takže tě bude hřát na horách i ve městě. Jo a na výběr je hnedle několik barevných variant.

 

Rukavice FLAIR MITTEN

Furt studený ruce? Máme řešení! Ty nejteplejší, a přitom neuvěřitelně stylové, palčáky Flair se o tvé dlaně postarají. Uvidíš, že s tebou budou celou zimu. A klidně si tipneme, že od teď tě každý bude chtít držet za ruku.

 

Ponožky AIRBORN

Není nic horšího než zmrzlé nohy. Teplé podkolenky Kari Traa Airborn ti poskytnou nejenom maximální tepelný komfort, ale samozřejmě i styl, protože ty bláznivé barevné kombinace oživí každý tvůj zimní outfit.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *