Na běhání je správné vybavení naprostým základem

Běhání je přirozený pohyb a jeho kouzlu propadá stále víc lidí. Vyběhnout do přírody je super věc nejen pro kondičku, ale i pro psychický odpočinek. Abyste si ale každý metr doopravdy užili, je potřeba mít i správné vybavení.

Pro běh se hodí lehké, dobře padnoucí a funkční oblečení, které dobře odvádí pot od těla a udržuje vás v pohodě. Oblečení nesmí omezovat v pohybu a musí perfektně sedět. Francouzská značka RaidLight se na oblečení pro běžce specializuje a při vytváření každého kousku dbá na každý detail a praktičnost.

Co by ve vašem běžeckém šatníku z kolekce RaidLight rozhodně nemělo chybět?

Design a funkčnost, to je oč tu běží

Jasně, dá se běhat i v teplácích a vytahaném tričku, ale existují lepší volby.

Zvlášť ženy chtějí, aby jim to i při tréninku slušelo. Elegantně sportovní design trička Maillot Performer XP s vestavěnou podprsenkou zaručí při běhu nejen stylový vzhled, ale také se postará o vaše pohodlí díky praktickým kapsám a rychleschnoucímu materiálu.

Tričko doplňte o kraťasy, dlouhé nebo tříčtvrteční legíny a nezapomeňte na sportovní ponožky. Pro delší trati, kde je potřeba doplňovat tekutiny i při běhu, je dobré mít ve výbavě i běžeckou vestu Responsiv s integrovaným hydratačním systémem.

Základem pro běh jsou kvalitní běžecké boty, které udrží nohu stabilní a vyrovnají se s rozdílnými povrchy terénu.

Novinka jarní kolekce, boty RaidLight Team R-Light 004 mají oproti předchozímu modelu výrazně sníženou váhu, a to na pouhých 320 g.

A můžete si je uzpůsobit přesně podle svých potřeb, výměnná podešev i možnost volby typu vnitřní vložky i polstrování patního kalíšku uzpůsobí botu každému běžci individuálně.

V RaidLight nezapomínají ani na drobné, ale potřebné doplňky, jako je kšiltovka s integrovanou clonou krku nebo multifunkční šátek PassMountain s širokým spektrem využití.

Do chladnějších dnů pak nesmí ve výbavě chybět ani větrovka nebo lehká bunda, která vás ochrání před zimou i větrem.

 

Pojďte si to zkusit naostro

Běhat si pro radost a překonávat osobní rekordy je fajn, ale zkuste si porovnat síly s ostatními třeba na sérii běžeckých závodů po pohořích České republiky, které organizuje Horská služba a RaidLight pro amatérské běžce a nadšence. Běhají se o víkendu a termíny i místa najdete na www.7pohori.cz. Vyzkoušejte si trať pro fyzické zkoušky členů Horské služby a porovnejte svůj výkon s ostatními závodníky.

Připraveny jsou i dětské trasy a tak může v horách strávit skvělý den celá rodina.

One comment

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *