Jednodruhová káva The Brew Company

Vychutnejte si ji kdekoliv a kdykoliv.

Káva má vždy jasný původ. Je pražená vždy v menším množství, aby zůstala možnost co největší kontroly kvality. Nikdy nejsou míchány jednotlivé odrůdy nebo kávy z různých zdrojů. Základní myšlenkou Grower’s Cupu je nabídnout milovníkům kávy svobodný prožitek chutě té nejlahodnější kávy bez ohledu na to, kde se právě nachází – doma, na cestách, v práci, ve škole, na prázdninách, při treku… Žádné stroje, žádné čištění, stačí horká voda. Grower’s Cup tak nabízí především svobodu a příležitost. A to nejen pro milovníky kávy, ale také farmářům pěstujícím kávu. Jejich jméno je umístěno na obalu a každý tak ví kdo tak fantastickou kávu vypěstoval.

Vánoční adventní kalendář

Objevte jedinečný adventní degustační kalendář a vydejte se s ním do světa chutí. Každý den si vychutnáte jiný druh výborné Fair Trade kávy, pokaždé z jiné exotické země původu. Tetno degustační zážitek vás bude provázet celým adventem až do Prvního svátku vánočního – Božího hodu. Káva je pražena v malé, řemeslné pražírně v Dánsku, pomalým způsobem tak, aby byly zachovány chuťové tóny a s ohledem na zdraví a kvalitu kávy. Jedna papírová konvička připraví 1 – 2 porce výtečné, filtrované kávy.Každá káva je balena v typických udržitelných kávových papírových konvičkách, z nichž každá obsahuje 20 – 22 g prémiové, pomalu zpracované, předem namleté speciální kávy. Každý den až do Vánoc budete mít možnost dopřát si vlastní kávový rituál a objevit v sobě samém baristu.

TOP 1% QUALITY COFFEE BEANS

Nikdy neděláme kompromisy v kvalitě. Všechna naše kávová zrna jsou certifikována a pečlivě získávána z nejlepších světových speciálních káv.

BUĎTE SAMI SOBĚ BARISTOU

Usilovná inovace s úspěchem na konci

Začalo to jednoduše. Jedno odpoledne892602_435348279878822_241073401_o potřeboval zakladatel dánské značky Grower’s Cup, Ulrik Rasmussen zoufale šálek kávy. Mohl sice zapnout kávovar,ale brzy zjistil, že mu chybí filtr. Když převrátil kuchyň naruby, jeho oči spočinuly na čajových sáčcích. Řekl si: „Proč bych nemohl zkusit uvařit kávu v čajovém sáčku?“ Hned na to naplnil čajový sáček kávou, zalil vodou a nechal nějakou dobu louhovat. Voda se zbarvila do světle hněda a dostala chuť.Nicméně když ochutnal, zjistil, proč tento způsob přípravy kávy ještě není ve všech regálech supermarketů. Ulrik Rasmussen začal studovat kávu a fakta kolem ní dopodrobna. Zjistil, že káva je druhá nejobchodovanější komodita na světě, hned po ropě, a že svět kávy je multikulturní. Prošel databázi patentů a zjistil, že ve vztahu ke kávě se mnoho inovací doposud nerealizovalo. Rozhodl se tedy vytvořit něco unikátního. Chvíli trvalo než všechna řešení prošla konceptuálními změnami, dokud se finálně nedošlo ke „Coffeebrewer“ – jakémusi „louhovači“nebo chcete-li konvičce s kávou. Bylo testováno několik materiálů, kompozitů a specialit. Následně vznikly tři rozdílné balicí stroje, jeden z nich byl dokonce čtyřikrát přestavěn, než byl odložen stranou a na jeho základu vznikl zcela nový, který už pracoval perfektně. Poté následovalo testování – technické testy, testy louhování kávy, testování produktu zákazníkem, výrobní testy… Vzniklo tak doslova několik generací a tisíce variant produktu „Cofffebreweru“ až se došlo k současné verzi z roku 2014, kdy Grower’s Cup získal mnoho prestižních ocenění za design a inovaci.

JAK ZNOVU POUŽÍVAT NAŠE KONVIČKY

Naše kávovary a čajovníky jsou opakovaně použitelné. Vše, co musíte udělat, je provést 3 jednoduché kroky:

Krok 1VYPRÁZDNĚTE použitou kávovou nebo čajovou sedlinu. Krok 2OPATRNĚ VYPLÁCHNĚTE vnitřek spařovače, abyste nenamočili vnější kraftový papír. Krok 3NAPLŇTE vyprázdněnou nádobu kávovou sedlinou nebo sypaným čajem dle výběru.

Nezapomeňte, že naše uzávěry Brewer jsou plně znovupoužitelné. Uzávěr lze otočit o 180 stupňů pro otevření hubice a lze jej stejně snadno nasadit zpět, aby zakryl hubici, když si dáte další šálek speciální kávy.

ZNOVU POUŽITELNÝ

Naše sládky lze třídit do běžného odpadního systému a zacházet s nimi stejně jako s běžnými kartony od mléka.

BPA FREE

Všechny naše produkty neobsahují BPA, testovány v Dánsku, Německu a Japonsku a splňují nejvyšší standardy z hlediska bezpečnosti potravin.

BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ

Naše sládky neobsahují stopy hliníku ani jiné škodlivé materiály.

PLAST NEUTRÁLNÍ

Prostřednictvím naší spolupráce s Plastic Bank kompenzujeme plasty používané v našich produktech sběrem ekvivalentního množství plastů vázaných na oceán.

CO2 NEUTRÁLNÍ

Každý 1 kg CO2, který používáme při výrobě našich pivovarů, nahrazujeme prostřednictvím podpory WeForest, výsadbou a udržováním lesů v Tanzanii.

OBNOVITELNÁ ENERGIE

Spotřebu energie v naší výrobě zajišťuje větrná energie.

INSPIROVÁNO CÍLEMI UDRŽITELNOSTI OSN

Inspirujeme se a snažíme se integrovat světové cíle OSN do našeho způsobu podnikání, přičemž přebíráme plnou odpovědnost v naději na udržitelnější svět. Níže vidíte světové cíle, ke kterým přispíváme a snažíme se v nich rozvíjet.

1. Odlomte uzávěr, otevřete a vytvarujte sáček.
 
2. Zalejte horkou vodou (95°C) a uzavřete. Počkejte 4-6 min (jemná / silná).
3. Servírujte a vychutnejte si lahodnou kávu / čaj. Káva vydrží déle teplá, pokud ji víčkem zavřete. (2 x 150 ml šálek) 4. Po naplnění vlastním obsahem, můžete konvičku použít vícekrát.

ZABAVNÝ A LÁSKYPLNÝ DÁREK

Většina lidí miluje myšlenku „zenového okamžiku“, kdy si můžete vychutnat šálek lahodné kávy nebo čaje a odpočinout si. Myšlenkou našich kávových a čajových karet je šířit trochu radosti v našem jinak uspěchaném každodenním životě pomocí krásného, ručně vyrobeného blahopřání a trochu extra hýčkajícího dárku nejlepších světových speciálních káv nebo čajů, vše v jednom!

 

NAPIŠTE SVOU ZPRÁVU

Každou kávovou nebo čajovou kartičku si můžete personalizovat napsáním krásného vzkazu na zadní stranu, který se spolu se smysluplným designem, který jste zvolili, stane krásnou vzpomínkou, kterou si vaši blízcí budou moci zarámovat a vždy na ni vzpomínat!

POŠLETE HO POŠTOU

Milujeme, když vám můžeme dát pohodlný způsob, jak poslat krásný dárek milované osobě. Naše karty na kávu a čaj jsou obálky připravené k odeslání s malým dárkem navíc v podobě některé z nejlepších světových káv a čajů.

VYKOUZLETE ÚSMĚV SVÝM BLÍZKÝM

Není nic krásnějšího než vzrušení z očekávání, až milovaná osoba dostane váš promyšlený dárek! Ještě více, když se jedná o krásně ručně vyrobené přání s trochou speciální kávy nebo čaje. Určitě nebudou očekávat to malé ‚navíc‘ a jejich úsměv bude zářivější než kdy jindy!

VYBERTE SI SVÉ TÉMA Z RUČNÍCH NÁVRHŮ

Naše kávové karty jsou nejen jedinečným dárkem, ale jsou také velmi univerzální. Můžete si vybrat svá oblíbená témata z několika ručně vyrobených návrhů a dokonce je zarámovat jako krásný akcent do vašeho interiéru.