ADVENTURA

Cestovní kancelář Adventura jsme založili v roce 1990 „na zelené louce“ jako nadšení cestovatelé a milovníci aktivního pobytu v přírodě a dovedli ji až do její současné podoby. Klademe si za cíl potěšit vás nabídkou poznávacích zájezdů a aktivní dovolené v tom nejširším slova smyslu, a snad i nabídnout vám pohled na svět kolem nás v celé jeho pestrosti a různorodosti trochu novýma očima.

 

Naši nabídku jsme nasměrovali do tří hlavních směrů – poznávací zájezdy a aktivní dovolená, především turistika a cykloturistika. Sportovněji laděné zájezdy nabízíme v široké škále náročností, od zájezdů vhodných i pro rodiny s malými dětmi až po výpravy pro zdatné cestovatele. Tyto aktivity však většinou nejsou cílem, ale především prostředkem k poznání konkrétní oblasti, což platí obzvlášť u vzdálenějších zemí.

Dlouhodobě se snažíme zvyšovat kvalitu našich služeb nejen v oblasti ubytování a dopravy, ale zároveň si zakládáme na originalitě našich programů a profesionalitě našich průvodců. Je pro nás velkou odměnou, že toto úsilí oceňujete nejen vy, naši klienti, ale také odborná veřejnost. V letošním roce jsme získali prestižní cenu TTG Awards 2015 v kategorii Nejlepší cestovní kancelář pro cesty za poznáním v Evropě i ve světě.

 

PROČ CESTOVAT A POZNÁVAT SVĚT S NÁMI?

Na českém trhu působíme už 25 let a jsme největší cestovní kanceláří v oblasti aktivní a poznávací dovolené. Děláme, co nás baví, a je to na tom vidět.

Poznávací zájezdy organizujeme pro menší skupiny a díky osobnímu přístupu dokážeme na našich zájezdech vytvořit příjemnou komorní atmosféru. Velice dbáme na vyváženou kvalitu programu a služeb, naše zájezdy jsou originální a pečlivě připravené. Tým kvalifikovaných průvodců tvoří profesionálové i nadšení znalci jednotlivých destinací, pro které je průvodcování profesí i koníčkem zároveň.

 

Naše nabídka cyklistických zájezdů je bezkonkurenčně nejširší na českém trhu. Nabízíme 90 titulů cyklozájezdů do 46 zemí pěti kontinentů. Perličkou naší nabídky jsou cyklopobyty u moře pro rodiny s dětmi. Naše nejoblíbenější destinace jsou Francie, Itálie a Balkán, z mimoevropských pak Kuba, Filipíny a Gruzie.

S turistickými zájezdy máme mimořádné zkušenosti a v naší nabídce jsou již od počátku. Spektrum náročnosti je velice široké, od rodinné turistiky v Alpách až po himálajské treky. Disponujeme týmem kvalitních průvodců s potřebnou kvalifikací, na jejich vzdělání klademe velký důraz. I ve vysokých horách budete opravdu v dobrých rukou.

Vydejte se s námi poznat krásy severu nebo navštívit nejkrásnější místa světa!
 
 
 

Věříme, že vás nabídka Adventury osloví a že se staneme vašimi spolehlivými průvodci při cestách za hranice všedních dnů.Těšíme se na vás!

 

CK ADVENTURA
Voroněžská 20, 101 00 Praha 10
tel.: 271 741 734-6, 604 717 417
e-mail: travel@adventura.cz
www.adventura.cz